Máte chuť na něco rychlého a osvěžujícího? Pojďte se pustit do šlehaného cheesecaku. Je to výborný krém se sušenkami, osvěžujícím krémem a samozřejmě ovocem. Nemusíte tam dávat rybíz. Určitě to bude výborné i s jahodami, borůvkami a dalším ovocem. Tak jdeme na to.
Ingredience :
- 2 žloutky
- 100g krupicového cukru
- 250g smetanového sýra
- 100ml smetany ke šlehání
- 100g máslových sušenek
- 30g másla
- čokoládové flíčky na ozdobu
- čokoládové flíčky na ozdobu
Postup :
Žloutky vyšleháme s cukrem nad horkou párou. Poté vyšleháme smetanu a tu promícháme se žloutky. Nakonec zamícháme i smetanový sýr. Tuto směs dáme do lednice vychladnout. Mezitím rozmixujeme sušenky s máslem a rozetřeme v hrudkách na plech. Sušenky pečeme dozlatova asi 10 minut.
Poté začněte plnit. Dolu dejte sušenky, krém, rybíz atd. Nahoře jsem to dozdobila rybízem, sušenkami a posypala čokoládovými flíčky.
Žloutky vyšleháme s cukrem nad horkou párou. Poté vyšleháme smetanu a tu promícháme se žloutky. Nakonec zamícháme i smetanový sýr. Tuto směs dáme do lednice vychladnout. Mezitím rozmixujeme sušenky s máslem a rozetřeme v hrudkách na plech. Sušenky pečeme dozlatova asi 10 minut.
Poté začněte plnit. Dolu dejte sušenky, krém, rybíz atd. Nahoře jsem to dozdobila rybízem, sušenkami a posypala čokoládovými flíčky.
Žádné komentáře:
Okomentovat